Etusivu Lainat

Lainat

Lainaa voi ottaa useampaan tarkoitukseen. Tyypillisimmät lainat ovat asunto sekä auto-lainat. Yleisesti lainan saaminen vaatii vakuuden. Jos lainaa otetaan esinettä tai omaisuutta vastaan, toimii itse lainan kohde vakuutena. Lainan saamisen yleensä vaaditaan vakuuden lisäksi käsiraha. Lainan kohteesta ja vakuudesta riippuen käsiraha vaihtelee kymmenestä prosentista ylöspäin. Pienempiin lainoihin kuten kulutusluottoihin tai pika vippeihin ei kuitenkaan vaadita käsirahoja eikä vakuuksia. Lainaa hakevan ihmisen tulee ainoastaan todistaa maksukykynsä. Lainan saamiseen vaaditaan poikkeuksetta puhtaat luottotiedot. Lainaa ottaessa on kuitenkin pidettävämielessä oma maksukykynsä ja tulevaisuuden tilanteen. Pidempää lainaa ottaessa pitää ottaa huomioon mahdollinen työpaikan menetys tai sairastuminen. Pystytkö maksamaan kuukausierät, vaikka olisit työttömänä hetken.

Pikavipit

Pikavipit ovat kätevä tapa rahoittaa odottamattomia kuluja kuten pesukoneen tai auton korjauksen. Aina ei välttämättä ole likviditeettiä juuri silloin kun sitä tarvitsee. Media on antanut huonon julkisuus kuvan pikavipeistä vaikka kyseessä on moderni vaihtoehto perinteisille pankkilainoille. Pikavippi yrityksillä ei ole yhtä tarkkaa viranomaisvalvontaa kuin perinteisellä pankkitoiminnalla. Tämä on houkuttanut alalle erilaisia toimijoita, joista osa ovat hyväksikäyttäneet löysää valvontaa. Pika vippiä hakevan henkilön tulisi aina tehdä pikavippivertailu ja tutustua eripalvelun tarjoajiin ja heidän antamiin lainaehtoihin.

Artikkelit

Rahaa nopeasti

Äkillinen raha pula voi yllättää kenet tahansa. Nopean rahan lainaamiseen on useita vaihtoehtoja. Pikavipit on nopein tapa saada pikaista rahaa. Sinun tulee kuitenkin perehtyä eri palvelun tarjoajiin ja varmistaa, että et sitoudu kohtuuttomiin lainaehtoihin ja korkoihin.   Kun rahapula iskee, sinun...