Binäärioptiosijoittamisessa liikkuu todella paljon rahaa, jonka takia on äärimmäisen tärkeää tunnistaa luotettavat ja pitkäaikaiset toimijat markkinoilla. Muussa tapauksessa toimija voi osoittautua huijariksi, ja voit menettää osan talletuksista. Joten on tärkeää kysyä: Onko Finrally Luotettava?

Finrally Historia & Luotettavuus

Finrally on ollut markkinoilla jo pidemmän aikaa, aloittaen toimintansa jo vuonna 2011, mikä on digitaalisessa maailmassa pitkä aika. Pääset treidaamaan Finrallyllä  nettiosoitteessa: finrally.com. Toisin kuin monet muutkin binäärioptiovälittäjät Finrally operoi Seychelleiltä käsin, eikä kyprokselta.

Finrally on alkujaan perustettu suomalaisten sijoittajien toimesta. Finrally toimii nykyisin kansainvälisesti, ja he tarjoavat alustaa jopa useilla eri markkinalla, mukaan lukien Suomi ja muut pohjoismaat, jossa Finrally on vahvimmillaan.

Finrallyllä ei ole suuria sponsorointisopimuksia käytössä tällä hetkellä, mikä on hyvä ja huono asia. Hyvä asia sen takia että markkinointibudjettia ei ole käytetty hulluuksiin, vaan suoraan tuotteeseen. Loppupeleissä on tärkeämpää että tuote on loistava, kuin se että firma sponsoroi isolla rahalla tunnettuja henkilöitä tai joukkueita.

Huono asia se on sen takia, koska suuret, isolla rahalla tehdyt sponsorisopimukset heijastavat luotettavuutta, ja sitä että firmalla on rahaa maksaa hulluuksistakin.

Finrallyn nettisivuilla käy kuukausittain noin miljoona kävijää. Joka on enemmän kuin monella muulla binäärioptiovälittäjällä, tai vaikkapa esimerkiksi sammolla.

Finrallyllä Aloittaminen

Treidaamisen aloittaminen käy helposti, ja heiltä on mahdollista saada myös demo tili, jolla voi harjoitella treidaamista ennen kuin tallettaa rahaa aloittaakseen treidaamisen oikealla rahalla. Minimitalletus Finrally:llä on 250€. Voittojen kotiutukset tulevat tilille yleensä noin 24 tunnin sisällä.

Käyttökokemus on todella suoraviivainen ja moderni ja itseasiassa toimituksen suosikkeja. Alusta toimii nopeasti, on intuitiivinen käyttää ja on kaunis silmälle.

Plussat:

  • Loistava käyttökokemus
  • Nopeat kotiutukset
  • Voit aloittaa vain 1€ treidillä
  • VIP Ohjelma
  • Asiakaspalvelu

Miinukset:

  • Lisenssi
  • USA asiakkaat eivät saa treidata
  • Palautukset eivät ole markkinoiden toppia (75%-95 vs 96%)
  • Tylsä Ulkoasu


FinrallyLisenssi & yhteystiedot


Finrally on lisensoitu ja reguloitu binäärioptiovälittäjä, jota operoi Affort Projects S.A. Finrallyn toimisto on osoitteessa 309 Premier Building, Albert Street, Victoria Mahe, Seychelles, ja heidät tavoittaa puhelinnumerosta +442038088047 ja heidän sähköpostituen tavoittaa osoitteesta [email protected]

Finrally Suositus

Suosittelemme treidaamista Finrallyllä ja toimituksella ei ole ollut huonoja treidauskokemusta sinä aikana kun olemme olleet asiakkaita Finrallyllä. Heidän tukensa on hyvää kilpailluilla markkinoilla, ja he tarjoavat paljon harjoitusmateriaalia ja sisältöä. Finrally on ovat markkinoiden pidempiaikaisimpia toimijoita, ja sen huomaa asiakaspalvelun ja tuotteen laadussa.

Arvosana 9.2/10

- Advertisement -