Binäärioptiosijoittamisessa liikkuu todella paljon rahaa, jonka takia on äärimmäisen tärkeää tunnistaa luotettavat ja pitkäaikaiset toimijat markkinoilla. Muussa tapauksessa toimija voi osoittautua huijariksi, ja voit menettää osan talletuksista. Joten on tärkeää kysyä: Onko IQ Option Luotettava?

IQ Option Historia & Luotettavuus

IQ Option aloitti toimintansa jo vuonna 2013. Pääset treidaaman IQ Optionsilla kahdessa eri nettiosoitteessa: eu.iqoption.com ja iqoption.com, jotka molemmat kuuluvat saman rekisteröinti numeron alle No: 094224.

IQ Option on läpinäkyvä lisenssien ja osoitteiden kanssa, mikä on todella hyvä asia. IQ Option on myös lisensoitu CySEC:in toimesta (lisenssi no. 247/14). CySEC lisenssin on luotettavuuden merkki.

IQ Option myös sponsoroi todella isolla rahalla Aston Martin -kilpailutiimiä, joka viestittää vahvasti että firmalla menee hyvin ja on luotettava operaattori treidata binäärioptioilla.

IQ Optionin nettisivuilla käy kuukausittain yli 100 miljoonaa kävijää, joka on huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi nordean sivuilla (n. 2m – 40m). Kävijöistä myös suurin osa on asiakkaita, koska heillä on yhteensä noin 21 miljoonaa asiakasta ympäri maailman.

IQ Option:lla Aloittaminen

Treidaamisen aloittaminen käy helposti, ja heiltä on mahdollista saada myös demo tili, jolla voi harjoitella treidaamista ennen kuin tallettaa rahaa aloittaakseen treidaamisen oikealla rahalla. Minimitalletuskin on vain 10€. Voittojen kotiutukset tulevat tilille yleensä noin 24 tunnin sisällä.

Käyttökokemus on todella suoraviivainen ja moderni. Alusta toimii nopeasti ja on intuitiivinen käyttää.

Plussat:

  • Loistava käyttökokemus
  • Nopeat kotiutukset
  • Pieni Minimitalletus
  • Suurimpia toimijoita binäärioptio markkinoilla
  • Luotettava
  • Korkeat palautukset

Miinukset:

  • VIP Ohjelma?
  • Instrumentteja voisi olla huomattavasti enemmänkin
  • Asiakaspalvelu välillä hidas


IQ Option Lisenssi & yhteystiedot


IQ Option on lisensoitu ja reguloitu binäärioptiovälittäjä, jota operoi Iqoption Europe ltd. IQ Optionin toimisto on osoitteessa Yiannis Nicolaides Business Center, Agiou Athanasiou Avenue 33, 4102, Agios Athanasios, Limassol, Cyprus, ja heidät tavoittaa puhelinnumerosta +44 20 8068 0760 ja heidän sähköpostituen tavoittaa osoitteesta [email protected].

IQ Option Suositus


Suosittelemme erittäin paljon treidaamista IQ Optionilla ja toimituksella ei ole ollut yhtäkään huonoa treidauskokemusta käyttäessämme IQ Optionia. He ovat markkinoiden suurimpia toimijoita, ja sen huomaa laadussa.

Arvosana 9.6/10

- Advertisement -