Binäärioptiosijoittamisessa liikkuu todella paljon rahaa, jonka takia on äärimmäisen tärkeää tunnistaa luotettavat ja pitkäaikaiset toimijat markkinoilla. Muussa tapauksessa toimija voi osoittautua huijariksi, ja voit menettää osan talletuksista. Joten on tärkeää kysyä: Onko 24Option Luotettava?

 

24Option Historia & Luotettavuus

 

24Option aloitti toimintansa jo vuonna 2009. Pääset treidaaman 24Optionsilla nettiosoitteessa: 24option.com.

24Option on läpinäkyvä lisenssien ja osoitteiden kanssa, mikä on todella hyvä asia. 24Option on myös lisensoitu CySEC:in toimesta (lisenssi no. 207/13). CySEC lisenssin on luotettavuuden merkki.

24Option myös sponsoroi todella isolla rahalla Juventusta, joka viestittää vahvasti että firmalla menee hyvin ja että 24option on luotettava operaattori treidata binäärioptioilla.

24Optionin nettisivuilla käy kuukausittain miljoonia kävijöitä. Joka on huomattavasti enemmän kuin monella muulla binäärioptiovälittäjällä.

24Option:lla Aloittaminen

Treidaamisen aloittaminen käy helposti, ja heiltä on mahdollista saada myös demo tili, jolla voi harjoitella treidaamista ennen kuin tallettaa rahaa aloittaakseen treidaamisen oikealla rahalla. Minimitalletus 24optionilla on 250€. Voittojen kotiutukset tulevat tilille yleensä noin 24 tunnin sisällä.

Käyttökokemus on todella suoraviivainen ja moderni. Alusta toimii nopeasti ja on intuitiivinen käyttää.

Plussat:

  • Loistava käyttökokemus
  • Nopeat kotiutukset
  • Asiakaspalvelu
  • VIP Ohjelma
  • Luotettava (CySEC Lisenssi)

Miinukset:

  • VIP Ohjelma?
  • Suuri minimitalletus vaatimus
  • USA asiakkaat eivät saa treidata
  • Palautukset eivät ole markkinoiden toppia (88% vs 96%)

24Option Lisenssi & yhteystiedot

24Option on lisensoitu ja reguloitu binäärioptiovälittäjä, jota operoi  Rodeler Ltd. 24Optionin toimisto on osoitteessa Frema Plaza, First Floor, Ayios Athanasios,39 Kolonakiou Street, Limassol, Cyprus ja heidät tavoittaa puhelinnumerosta +44 161 960 0200 tai +357 25 262 063 ja heidän sähköpostituen tavoittaa osoitteesta [email protected]

24Option Suositus

Suosittelemme erittäin paljon treidaamista 24Optionilla ja toimituksella ei ole ollut huonoja treidauskokemusta sinä aikana kun olemme olleet asiakkaita 24Optionilla. He ovat markkinoiden pidempiaikaisimpia toimijoita, ja sen huomaa asiakaspalvelun ja tuotteen laadussa.

Arvosana 9.3/10

- Advertisement -