Binäärioptiosijoittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Sinun tarvitsee vain avata tili ja tallettaa sijoitustilille haluamasi summa. Monet binäärioptioalustat tarjoavat ensikertalaisille 100 %:n talletusbonuksen. Tilin avaaminen kestää vain muutaman minuutin, ja sen jälkeen olet valmis sijoittamaan. Vaadittavan alkupääoman suuruus sekä sijoituksien voittoprosentit vaihtelevat eri palveluntarjoajien välillä. Internet on täynnä binäärioptiosivustoja, ja tästä näet markkinoiden top-5 portaalit. Linkin kautta saat selville myös mahdolliset kampanjatarjoukset ensitalletuksen tekijälle.

Miten valitsen sijoituskohteet?

Sijoittaminen kannattaa aina aloittaa sellaisesta kohteesta, jonka tuntee –  esimerkiksi euro vastaan dollari tai vaikkapa kullan arvo. Kun olet valinnut sijoituskohteesi, seuraa kurssin kehitystä jonkin aikaa ja katso toteutuuko arviosi. Internet on myös täynnä sijoitusvinkkejä ja –strategioita, ja tästä löydät muutaman binäärioptiosijoittajien keskuudessa suositun sijoitusstrategian.

Sijoittaminen kannattaa aina aloittaa sellaisesta kohteesta, jonka tuntee

Kurssi korjaa itsensä

Jokainen on varmasti joskus nähnyt osakekurssin kehityskäyrän. Käyrä liikkuu jatkuvasti ylös- ja alaspäin. Osakkeen kurssi ei voi mennä pelkästään ylös eikä pelkästään alas, vaan jos osakkeen kurssi laskee tai nousee jyrkästi, korjaa se myös yleensä itsensä tämän jälkeen. Kun osakkeen kurssi laskee kovasti, tulee sinun ennustaa osakkeen arvon nousevan seuraavan 30 sekunnin kuluttua. Tätä strategiaa voi kokeilla tarkkailemalla osakkeen kurssia jonkin aikaa. Tulet huomaamaan tämän yhtenäisyyden kaikissa osakkeissa.

Vertaa osakkeen kehitystä pidemmällä aikavälillä

Osakkeiden kurssi seuraa aina tiettyä trendiä. Trendi voi olla nousu- tai laskusuhdanteista. Binäärioptiokauppaa käydään hyvin pienellä aikavälillä, ja siksi binäärioptioalustoilla on näkyvillä rajattu aikaväli osakkeen kurssin kehityksestä. Kun avaat osakkeen kurssikehityksen pidemmältä aikaväliltä toisesta lähteestä (esim. Google Finance), saat laajemman katsauksen osakkeen kehityksestä päivän aikana.

Valitse osake, jonka kehitys on ollut päivän aikana jyrkästi joko lasku- tai noususuhdanteista. Jos osake on tehnyt jyrkkää nousua koko päivän ajan, on todennäköisempää, että osakkeen arvo nousee 30 sekuntia kestävän sijoituksesi aikana, kuin että se laskee. Sama periaate koskee myös jyrkästi laskeneita osakkeita.

Yhdistämällä molemmat strategiat voit ennakoida osakkeen hintakehityksen 30 sekunnin aikana hyvin tarkasti:

Mikäli esimerkiksi Nokian osake on noussut tasaisesti koko päivän ajan, ja päätät tehdä binäärikauppaa tällä osakkeella, voit tarkistaa Google Finance-sivustolta päivän trendin ja huomata noususuhdanteen. Kun sitten näet äkillisen kurssin laskun binäärioptiosivustolla, sinun kannattaa sijoittaa osakkeeseen ja ennustaa kurssin nousua. Osake on tehnyt nousua koko päivän, ja kun ottaa huomioon jyrkän laskun, on kurssin korjaus on odotettavissa . Tässä tilanteessa on hyvin todennäköistä, että osakkeen arvo nousee 30 sekunnin sisällä.

On suositeltavaa aloittaa osakesijoittaminen binäärioptioista.

Johtopäätös

On suositeltavaa aloittaa osakesijoittaminen binäärioptioista. Aloittamaan pääsee helposti, ja pienellä pääomalla. Riskit ovat suuremmat kun perinteisessä osakesijoittamisessa, mutta tuotot ovat myös omaa luokkaansa.